אירוע לכבוד מר יונס נזריאן במהלכו חולקו מלגות לתלמידי התכנית הקאמרית

27.12.2012

האקדמיה קיימה ביום רביעי, ה-26.12, ערב הוקרה לכבוד מר יונס נזריאן על תשע שנות כהונתו כיו"ר חבר הנאמנים הבינלאומי. הדוברים, וביניהם מר יצחק נבון, הנשיא החמישי של מדינת ישראל ונשיא כבוד של האקדמיה, ניר ברקת, ראש העיר ירושלים, עו"ד יחזקאל בייניש, היו"ר החדש של חבר הנאמנים, ועו"ד יאיר גרין, יו"ר הועד המנהל, ציינו את תרומתם של מר נזריאן ורעייתו לבניית הבניין החדש של תיכון האקדמיה ואת החום והתמיכה הנדיבה שהם מעניקים לסטודנטים.

במהלך הטקס, אותו הנחה נשיא האקדמיה, פרופ' ינעם ליף, חולקו 40 מלגות מ"קרן אמא" לסטודנטים הפועלים במסגרת התכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש יונס וסוראיה נזריאן. סטודנטים המשתתפים בתוכנית ניגנו יצירות מאת בטהובן, איבר וסרסטה.

שרון, בתם של בני הזוג נזריאן, שנשאה גם היא דברים, ציינה את הקשר המיוחד לסטודנטים אלו, והגדירה אותם כמקור ל"שמחה וגאווה משפחתית".

עם תום כהונתו, מונה מר נזריאן ליו"ר כבוד של חבר הנאמנים הבינלאומי.