תואר מוסמך משותף עם החוג למוסיקולוגיה באוניברסיטה העברית (M.A.Mus)

מסלול לימודים לקראת תואר שני מכשיר מוסיקאים אמנים ברמה מתקדמת תוך התמחות והתמקדות במקצוע הראשי.
לצד גיבושה של האמירה האמנותית האישית, מסלול זה לתואר שני נועד גם לטיפוח היכולת והמוטיבציה ליוזמה אמנותית, במטרה להשפיע על היווצרות מנהיגות תרבותית-חינוכית-אמנותית. המסלול יכול לשמש גם כשלב לקראת לימודי דוקטורט.
תכנית הלימודים מאפשרת לסטודנטים המתמחים, כל אחד בתחומו, גם חקר והעמקת ידיעותיהם על המסורת התרבותית, וגם התעדכנות מתמדת במגמות ובתחומים המתחדשים בסגנונות המוסיקה השונים בארץ ובעולם.
המועמדים חייבים לעמוד הן בתנאי הקבלה של האקדמיה למוסיקה ולמחול והן בתנאי הקבלה של האוניברסיטה העברית ולהציג למשרד לענייני סטודנטים את אישור האוניברסיטה על קבלתם.

הלימודים מתקיימים בשני מסלולים:

א. מסלול מחקרי (כולל תזה)

ב. מסלול לא-מחקרי

פרטים נוספים על דרישות הקבלה והרישום המקוון בדף הבית של האקדמיה, בלשונית 'מועמדים'.