ד"ר טל פדר

ד"ר טל פדר הוא מומחה בתחומים של מדיניות תרבות, סוציולוגיה של האמנות ושיטות מחקר כמותיות. עמית פוסט-דוקטורנט בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון ומרצה במחלקה לתרבות, יצירה והפקה במכללת ספיר. מחקרו הנוכחי עוסק בצדק תרבותי ושיוויון תרבותי מפרספקטיבה מרחבית. קיבל את תואר הדוקטור מאוניברסיטת חיפה בתכנית משולבת עם אוניברסיטת הומבולדט, ברלין.

היה עמית פוסטדוקטורט ב-Center for Cultural Affairs, באוניברסיטת אינדיאנה במלגת ISF ועמית פוסטדוקטורט באוניברסיטת שפילד בפרויקט מחקר שעסק בהשפעת מגפת הקורונה על עולם האמנות.

פרסם מאמרים על מדיניות תרבות ועל עולם האמנות בכתבי עת מובילים בעולם. ד"ר פדר הוזמן להרצות בנושאי מומחיותו בתכניות ניהול תרבות כגון תכנית מנדל, תכנית פרסיץ, תכנית סלע באוניברסיטת תל-אביב, שגרירי פיס, מאיצי תרבות ועוד ובמוסדות אקדמיים בתחום ניהול התרבות כגון אוניברסיטת פלורידה ואוניברסיטת קונטיקט בארה"ב ואוניברסיטת צפלין בגרמניה.