כיתת אמן בפסנתר עם פרופ' אבירם רייכרט

יום חמישי, 4 ינואר 2024, 18:00
אולם הרסיטלים ע"ש וודונוס

פרופ' אבירם רייכרט, האוניברסיטה הלאומית סיאול (דרום קוריאה)

פרופסור רייכרט העביר כיתות-אמן ביפן, קוריאה, דרום אפריקה, ישראל, ארה"ב.
כמו כן נמנה בשנים האחרונות על סגל ההוראה בכיתות האומן הבינלאומיות של תל חי. מספר תלמידיו זכו בשנים האחרונות בתחרויות בינלאומיות לפסנתר.
זכה בפרסים בתחרויות בינלאומיות רבות, כולל מדליית ארד בתחרות ואן קליבורן ה-10 בפורט וורת. הופיע עם מנצחים כגון סרג'יו קומיסיונה, ג'יימס קונלון, ג'יימס דה פריסט, דוד Lockington, ליאון בוטשטיין ועוד.
ניגנן רסיטלים ברחבי ארה"ב, אירופה, המזרח רחוק, דרום אפריקה וישראל.
שיתף פעולה במוסיקה קאמרית עם אן אקיקו מאיירס, יורי גנדלסמן, גיא בראונשטיין, פיליפ קוינט, ואחרים.
החל את לימודי הפסנתר שלו עם הדסה בן חיים; לאחר מכן עבד עם אריה ורדי באוניברסיטת תל-אביב האקדמיה למוסיקה.

היידן - סונטה מס' 60 (הוב. XVI מס' 50) בדו מז'ור, פרק ראשון. נחמה נוביק (כיתת גב' דריה מונסטירסקי)

ליסט - "הכנסיה של וילהלם טל" מתוך שנת הנדודים הראשונה. איתן שפירא (כיתת גב' רויטל חכמוב)

סקריאבין - פנטסיה אופ. 28. אליזבת גברמדהן  (כיתת פרופ' ירון רוזנטל)