אילנה שטייאר-עומר

תחומי הוראה:

מורה למחול מודרני - טכניקת Horton.  בוגרת בית הספר למחול "בת-דור" תל אביב, ורקדנית לשעבר בלהקת המחול  "בת-דור תל אביב". בשנת 1999 עברה להתגורר בניו יורק ורקדה בלהקת Earl Mosley’s Diversity of Dance, שם רקדה כ - 8 שנים ולימדה שיעורי מחול מודרני.
עם חזרתה לארץ בשנת 2007 השתתפה בתוכנית "נולד לרקוד עונה 3".  כיום מלמדת מחול מודרני באקדמיה למוזיקה ומחול בירושלים, בבית הספר לבלט של שירה גנור בתל-אביב, בתיכון תלמה ילין, במגמת המחול "קציר" ברחובות ובמרכז מחול "ברנר".  כמו כן, מלמדת במבחנים רשמיים של משרד החינוך כגון "רקדן מצטיין" ו"רסיטל".
בעלת  B.Ed ותעודת הוראה במחול ותנועה ממכללת סמינר הקיבוצים.  כמו כן, השתתפה בהשתלמויות מורים בבית הספר למחולAlvin Ailey American Dance Theater , בהוראת טכניקת המחול של Lester Horton (2013, 2017, 2021 ,2022).