אודיציות לתכנית הקאמרית ע"ש יונס וסוראיה נזריאן

תלמידי תואר שני

תלמידי התכנית הקאמרית

תלמידי תואר ראשון שהומלצו לתכנית בבחינות סוף השנה

התכנית הקאמרית ע"ש יונס וסוראיה נזריאן נוסדה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים ב-2013. התכנית מונה מעל ל-40 תלמידים במגוון כלים שנבחרו בקפידה לאחר תהליך אודיציות. תלמידים המתקבלים לתכנית זוכים במלגת לימודים מלאה

תלמידי התכנית מחולקים לקבוצות קאמריות הנפגשות בצורה אינטסיבית לאורך השנה וזוכות להדרכה שבועית עם טובי המורים. ההרכבים מקבלים הזדמנויות רבות להופעות על במות בארץ ובעולם וכמו כן לוקחים חלק בפעילות קהילתית ענפה. התחרות ע"ש דינה תורגמן מהווה את שיאה של הפעילות הקאמרית השנתית.

העשייה הקאמרית מאפשרת לתלמידים התמודדות עם יצירות פאר מהקאנון הקאמרי הענק. העבודה המשותפת לקראת ביצוע טומנת בחובה אתגרים מוסיקאליים וחינוכיים מעולים ומהווה כר פורה לדיאלוג מעמיק המעשיר את ידיעותיהם של התלמידים תוך שיפור יכולותיהם הטכניות והכליות.