סיון שנהב-שב

מלחינה, מעבדת, פסנתרנית, חוקרת ומורה למוסיקה. בוגרת מגמת המוסיקה של תיכון אלון ברמת השרון. בוגרת הלהקות הצבאיות כפסנתרנית. בעלת תואר ראשון מהמחלקה ליצירה רב-תחומית באקדמיה למוסיקה בירושלים בהנחיית חיים פרמונט, תואר שני בקומפוזיציה מ- Trinity College of Music, London בהנחיית אנדרו פופי וסטיבן מונטגיו ותעודת הוראה ממכללת לוינסקי לחינוך. כיום תלמידת תואר שלישי במוסיקולוגיה באוניברסיטת בר אילן. בעלת ניסיון רב בהוראת תיאוריה והרמוניה, פיתוח שמיעה, תולדות המוסיקה ולימודי פסנתר. כיום עוסקת בהוראה ובכתיבת מוסיקה, שירים ועבודה בשילוב עם אמנויות אחרות.

מוסיקאית רב תחומית אשר מרבה לכתוב ולעבוד עם הרכבים ויוצרים מתחומים שונים – תיאטרון, מחול, קולנוע, שירה, הרכבים קוליים, תזמורות, הרכבים קאמריים וביג בנד – בסגנונה המשלב מוסיקה קונצרטנטית, ג'אז ומוסיקה קלה.

זכתה במלגות לימודים רבות, ביניהן מלגת קרן התרבות אמריקה-ישראל, The Anglo-Jewish Association ועוד, וכן מלגות הצטיינות וציונים לשבח מטעם המוסדות בשנות לימודיה, ביניהם פרס דיקאן האקדמיה למוסיקה בירושלים. יצירותיה ועיבודיה מבוצעים בקונצרטים ובפסטיבלים רבים ע"י הרכבים בארץ ובבריטניה.

כתובת דוא"ל:
מחלקה: