הרצאה וכיתות אמן עם המלחין בוגר האקדמיה ד"ר גלעד כהן

יום שני, 21 מאי 2018, 15:30
כיתות 234 ו-223

מרצה - הפסנתרן והמלחין ד"ר גלעד כהן

גלעד כהן (נ. 1980) הוא מלחין ומבצע בז'אנרים שונים כולל מוסיקה קונצרטנטית, מוסיקה לתיאטרון ורוק. גלעד חתן פרס ראש הממשלה לקומפוזיטורים, ויצירותיו בוצעו בארה"ב, אירופה, אסיה והמזרח-התיכון על-ידי אנסמבלים כגון Nash Ensemble of London, Brentano Quartet (ארה"ב), הפרוייקט הקאמרי הישראלי ונגנים מובילים של תזמורת פסטיבל בודפסט ותזמורת המטרופוליטן אופרה, זכו בתחרויות רבות ויצאו לאור בחברות התקליטים Naxos/Delos, Navona Records ו- Albany Records.

הופיע כפסנתרן, בסיסט, גיטריסט ומנצח מקהלות ברחבי צפון אמריקה וישראל. מאמריו אודות המוסיקה של פינק פלויד פורסמו בכתבי עת אקדמאים מובילים, ובשנת 2014 יזם והפיק באוניברסיטת פרינסטון את הכנס האקדמאי הראשון בעולם המוקדש ללהקה, בו התארח המפיק האגדי ג'יימס גאת'רי.

גלעד בעל תואר דוקטור בקומפוזיציה מאוניברסיטת פרינסטון, והוא בוגר האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים, מאנס קולג' בניו יורק וסדנת כתיבת מחזות-הזמר של BMI . מכהן כיום כמרצה בכיר למוסיקה בראמאפו קולג' בניו ג'רזי.

אתר: www.giladcohen.com

15:30-17:30 - כיתה 234: שיעורים יחידניים לתלמידי יצירה רב-תחומית