ביקור משלחת מהאוניברסיטה הלאומית למוסיקה בבוקרשט

30.11.2016

האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים שמחה להודיע כי בין 4.12.16-8.12.16 תתארח משלחת מוסיקאים מהאוניברסיטה הלאומית למוסיקה בבוקרשט. המשלחת בראשותה של הרקטורית Prof. Diana Mos תכלול קבוצת מוסיקאים, ביניהם המלחין Prof. Dan Dediu (הרקטור לשעבר של האקדמיה), המוסיקולוגית Prof. Valentina Sandu-Dediu וששת חברי Ensemble Profil, המתמחה בביצוע מוסיקה בת זמננו.

פעילות המשלחת באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים תהיה מורכבת מפעילויות שונות, ביניהן שני קונצרטים של האנסמבל המוקדשים למוסיקה רומנית בת-זמננו, הרצאות על נושאים מוסיקולוגיים שונים וכיתות אמן לכלים שונים ובקומפוזיציה (כניסה חופשית לקונצרטים).  ביום חמישי ה-9.12.16 המשלחת תמשיך את פעילותה בקונסרבטוריון הישראלי למוסיקה (שטריקר) בתל-אביב אשר יארח את המוסיקאים, בתיאום אמנותי של אנסמבל מיתר. הפעילות תכלול כיתות אמן וקונצרט נוסף של האנסמבל (כניסה חופשית לקונצרט). לפירוט האירועים של חברי המשלחת באקדמיה.

ביקור זה הינו תוצר שיתוף פעולה בין האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים לבין האקדמיה הלאומית למוסיקה בבוקרשט ובחסות ובתמיכה של המכון הרומני לתרבות בתל-אביב.