מופע קייט בוש של הפקולטה למוסיקה רב-תחומית

מיקה שדה
ועוד אורחת סודית

ניהול מוסיקלי: מיכאל וולפה

עיבודים תלמידות ותלמידי האקדמיה למוסיקה בירושלים:
נועם בוכריס, איתי דורי, גיא קלינגר, יואב תירוש, מתיתיה ליפשיץ, כרמל קוריאל, רחל סגמן, איתי ריבלין, הדר בן אהרון, יונתן הררי ועמית בויום

גלריה: נועה סלטי

הפקה: אבישי זווצניק ונומקה

הזמרת הבריטית קייט בוש היא דמות מרתקת בעולם המוזיקה הבינלאומי. מראשית דרכה היא יוצרת ומבצעת את שיריה, וסגנונה האישי, מושפע ממגוון רחב של סגנונות וסוגות. קייט בוש, משלבת בין הפסנתר הקלאסי, הרוקנרול, הג'אז, הפופ והמוזיקה האתנית, ויוצרת עולם שלם וייחודי של מוזיקה, העומדת בפני עצמה, לא משתייכת לשדה אחד ועל כן נוגעת בלבבות רבים כל כך. בהיותה אמנית משכילה ומעורבת חברתית ופוליטית, היא ממשיכה ליצור עוד ועוד, ונוכחת באופן בולט גם בעשור השביעי של חייה.

תלמידות ותלמידי האקדמיה למוסיקה צללו לתוך שיריה של קייט בוש והעניקו להם עיבודים חגיגיים, בליווי כלים קלאסים ומודרניים, אותם יבצעו יחד עם אמניות ואמני אינדי.

לצדם, תוצג בגלריה תערוכת צילומי אופנה בהשראת קייט בוש, פרי יצירתה של נועה סלטי.