פורום תיאורטיקנים עם המלחינה טליה עמר

ג, 10 ינואר 2017, 16:00
חדר 304

טליה עמר, אוניברסיטת ברנדייס, ארה''ב. בוגרת החוג לקומפוזיציה באקדמיה ותלמידתם של פרופ' מרק קופיטמן, פרופ' ארי בן שבתאי ופרופ' ינעם ליף.

מלחינה ופסנתרנית, נולדה ב-1989 בירושלים. היא סיימה בהצטיינות את התואר הראשון בקומפוזיציה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים עם פרופ׳ מרק קופיטמן, פרופ׳ ארי בן שבתאי, ופרופ׳ ינעם ליף ובפסנתר בבי״ס למוסיקה ע״ש בוכמן מהטה עם פרופ׳ עמנואל קרסובסקי. היא סיימה את התואר השני ב-Mannes School of Music עם מריו דוידובסקי בקומפוזיציה וויקטור רוזנבאום בפסנתר. היא כרגע בלימודי דוקטורט בקומפוזיציה ותאוריה באוניברסיטת ברנדייס שבבוסטון עם Yu-Hui Chang, David Rakowsky, Eric Chasalow.

היצירות שלה בוצעו בצרפת, ישראל, ארה״ב, קנדה, אוסטרליה, פיליפינים, אנגליה, גרמניה, ויוון ע״י הרכבים שונים ובפסטיבלים שונים. טליה זכתה בפרסים רבים כגון פרס רוזנבלום לאמן צעיר מבטיח, פרס קלון מאיגוד הקומפוזיטורים בישראל, CIRCE Composition Competition, London Ear Festival, North-South Consonance Composition Competition, ובמלגות הצטיינות מטעם קרן התרבות אמריקה-ישראל בקומפוזיציה ופסנתר. הרבעיית מיתרים שלה "Obsession" נבחרה ע״י לורין מאזל להיות מבוצעת בפסטיבל Castleton. בקיץ הקרוב היא תשתתף בפסטיבל ManiFeste כחלק מהIRCAM בצרפת. טליה קיבלה מאוניברסיטת ברנדייס שני פרסים: Outstanding Teaching Fellow Award לשנת 2015-16, וIrving G. Fellowship in Music Composition לשנת 2016-17.

המלחינה תציג מיצירותיה