פעילות תלמידי ובוגרי האקדמיה בסדרה "קונצ'רטו לקולנוע"

5.12.2022

ב- 25.11.22 המפגש הוקדש לג'ודי גארלנד.

הרצאה מרתקת ומעשירה של ניר כהן שליט, וקונצרט יפיפה של מעין בלוויס בזמרה ודותן מושונוב בפסנתר ועל כל העיבודים. כולם בוגרי האקדמיה.

הקהל התרגש מהביצוע, ממש העלה בהם זכרונות.

ב- 3.12.22 המפגש הוקדש למלחין ברנרד הרמן, שכתב את המוסיקה לסרטיו של אלפרד היצ'קוק, וגם לאזרח קיין, ונהג מונית.

הרצאה מצוינת ומרתקת של מתן סרי, ובקונצרט רביעית פינאלה בניהולו של הכנר ברק שוסברגר וביחד עם הקלרניטן אמיתי מן.

זו הייתה הזדמנות לשמוע מיצירותיו של ברנרד הרמן, לא רק לקולנוע, וכן עיבוד שהכין מתן למוסיקה של סצנת הרצח מ "פסיכו".

ב-17.12.22  אנו ב-"קונצ'רטו לקולנוע" משתפים פעולה עם פסטיבל קולנוע יהודי,

עם מפגש על ליאונרד כהן ירצה עוד בוגר מוכשר שלנו, רועי אזולאי, שעבד עם ליאונרד כהן על אלבומו האחרון שזכה בגראמי .

יופיעו בקונצרט דותן מושונוב - פסנתרן, ניהול מוסיקלי ועיבודים, בבת בן יהודה זמרה, ליאור שמגר גיטרות, טל מיכלס בס

ב-22.12.22, אירוע מיוחד לכל המשפחה: איך מגיעים לארץ עוץ?

מנחה: ליליאן לאופר, קונצרט בביצוע תלמידי ובוגרי האקדמיה: אביגיל איפרגן וענבל לאופר זמרה, אביב לידני פסנתר,

רועי בן יוסף כלי הקשה, ,תום חדש גיטרה בס וקונטרבס

בתכנית: שירים וקטעים מתוך הסרט והמחזמר ושיתוף פעולה של הקהל בשירה ועבודה יצירתית