היחידה לקהילה ונוער אירחה באקדמיה את ילדי המועצה האזורית שער הנגב

26.11.2012

ביום חמישי, ה-22.11.12, התארחו באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים כ-30 ילדים מאזור מבועים. לאחר קבלת פנים ופעילות מוסיקלית לילדים ולהורים, בהנחיית גב' אנה שפירא, סיירו הילדים בספריית האקדמיה ובחדרי האימון. בהמשך, התפצלו ההורים והילדים: הילדים החלו בפעילות במחול בהנחיית ארבע סטודנטיות מהפקולטה למחול וההורים קיבלו סיור מודרך במוזיאון ישראל.

מתוך מכתב שנתקבל מריטה מאירוביץ', מנהלת הקונסרבטוריון מרחבים-מבועים:

"ברצוני להודות מקרב לב בשמי ובשם ההורים והתלמידים, על היוזמה הנפלאה להזמין אותנו ליום הפוגה באקדמיה...
החוויה הייתה מרגשת ומאוד מעשירה, והיוותה בדיוק את מה שהיינו זקוקים לו בכדי להשתחרר מהלחץ של האזעקות והנפילות על ראשינו בשבוע זה של המלחמה. אנו עובדים איתך מזה שנה שמינית במסגרת פרויקט "פרח", שהוא פרויקט מאוד חשוב ומוצלח עבור תלמידינו בפריפריה, ומאמינים כי נזכה לעוד שנים רבות של עבודה פורייה יחד. חשוב לי לחזור ולהדגיש כי ההשקעה הכבירה מצידך אינה מובנת מאליה, שכן מאמצייך הביאו אושר ושלווה לילדי בית ספרנו ולכולנו, ולצערי בימינו מדובר במצרך נדיר".

תודה רבה לסטודנטים ולרכזות הפקולטות שסייעו ולקחו חלק בפעילות !