פורום תיאורטיקנים המלחינה ד''ר מגרט וולף

ג, 20 דצמבר 2016, 16:00
חדר 304

מגרט וולף נולדה בשנת 1960 וגדלה במינכן, גרמניה. היא למדה תיאוריית המוזיקה עם ריצ'ארד לנגליי בנורפולק/ווירג'יניה (1974-1980) וקומפוזיציה עם פטר קיזווטר במינכן (1980/81). כמו כן השתתפה וולף בשנים 1981 ו-1984 בקורסי הקיץ למוזיקה חדשה בדרמשטדט, גרמניה. היא בעלת תואר שני מאוניברסיטת ווינה, אוסטריה, במדעי היהדות ובאתנו-מוזיקולוגיה וכן בעלת תואר דוקטור במוזיקה מאוניברסיטת בר-אילן, על יצירתה 'חלק' ועבודתה בנושא מבני הזמן ביצירותיו של פטר קיזווטר. בשנת 2014 הוענק לה פרס ראש הממשלה למלחינים. מגרט וולף מתגוררת בישראל וכיום כותבת מוזיקה וליברטו עבור יצירת תיאטרון דוקומנטרית העוסקת בגל האנטישמיות הנוכחי.

המוזיקה של מגרט וולף הוזמנה ובוצעה ע”י תזמורות, סולנים ומנצחים בעלי שם. קהל וביקורות יחדיו שיבחו את יצירותיה, בייחוד על הרושם העז שהם מותירים כתוצאה ממבנים שובים, מעוררים ומערערים ובד בבד משכנעים, של תנועה וקול.

ערוץ היוטיוב של מגרט וולף - https://www.youtube.com/channel/UCbB4wxOfdjJLZijQ5VzqArg

המלחינה תציג מיצירותיה