תמונה-–-תנועה-–-צליל-–-אובייקט

יום חמישי, 26 מאי 2016, 0:30
בי"ס מוסררה, הבמה המרכזית

פרויקט משותף של המסלול לכוריאוגרפיה, הפקולטה למחול, האקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים, תלמידי שנה ג' מן המחלקה למוזיקה חדשה ותלמידי שנה ב' מן המחלקה לניו מדיה בבית הספר מוסררה. בהנחיית ענת שמגר, ראש המסלול לכוריאוגרפיה באקדמיה למוזיקה ומחול בירושלים, קיקי קרן-הוס מהמחלקה למוסיקה חדשה, וורה קורמן מהמחלקה לניו-מדיה בבית ספר מוסררה.

תנועה, סאונד ווידאו: שלושת המדיות פועלות בחלל ביחד, משרטטות מרחב ומתייחסות לאובייקטים שבחלל וזו אל זו. זהו ניסיון לחקור את מגוון האפשרויות העולות מיחסי הגומלין המתהווים בין האמנויות הללו, כאשר מתוך מכלול ההקשרים החזותיים, הקוליים והתנועתיים הולכת וצומחת צורה – צומחת יצירה.
העבודה נוצרה כשיתוף פעולה המתקיים זו השנה השישית בין האקדמיה למוזיקה ומחול בירושלים עם בית הספר לאמנות מוסררה. במסגרת שיתוף הפעולה, בוחנים הסטודנטים את הפוטנציאל היצירתי הנובע מיחסי הגומלין שבין אמנות חזותית, מוזיקה ומחול, תוך ראיה של כל אחת מצורת הביטוי הללו כרכיב עצמאי ושווה זכויות שאינו כפוף לאחר או משרת אותו.