ד"ר אן-מארי קונדאשה - רסיטל וכיתת אמן למחלקה הווקאלית

יום שני, 27 אפריל 2015, 13:00 עד ג, 28 אפריל 2015, 23:30
אולם 221

אן-מארי קונדאשה, סופרן
זמרת הסופרן ילידת רומניה ד"ר אן-מארי קונדאשה הופיעה כסולנית עם התזמורת הפילהרמונית הרומנית, האופרה הרומנית הלאומית, הפילהרמונית של קהיר והאופרה הלאומית המצרית. הופיעה ברסיטלים ובקונצרטים ברחבי אמריקה, אירופה ומצרים ובתחנות הרדיו והטלויזיה הרומניות. מלמדת כפרופסורית במחלקה הווקלית באוניברסיטת אוקלהומה, בה זכתה בפרס מיוחד על איכות הוראתה.

1. יום שני, 27/4, 14:00, אולם 221, בשיתוף פורום התיאוטיקאים: "הדהודים - רסיטל מיצירות מלחינים רומניים מהמאה ה-20 והמאה ה-21". כניסה חופשית. בפסנתר: עידו אריאל. בתכנית:

Pe sub flori mă legănai                                     Tiberiu Brediceanu
S'a dus cucul de p'aici                                        (1877-1968)

Doina Stăncuţei
from La Seceriş

Cântând cu IenăchițăVăcărescu:                    Felicia Donceanu
Puișor canar                                                     (b. 1931)
Amărâtăturturea
Intr-o grădină
Testament

PAUSE

Morgengebet                                                 George Enescu
                                                                       (1881-1955)

Somnoroase păsărele                                    Nicolae Bretan
                                                                        (1887- 1968)

Despre război                                                  Pascal Bentoiu
                                                                        (b.1927)

Tant d’années                                                  Serban Nichifor
                                                                         (b.1954)

Câți ca voi                                                       Vladimir Scolnic
I.                                                                       (b.1947)
II.

Făt Frumos                                                       Florin Comișel
From Leonard                                                   (1922-1985)

Muzica                                                             George Grigoriu
from Valurile Dunării                                        (1927-1999)

2. יום שלישי, 28/4, 20:30, אולם 221: כיתת אמן לתלמידי המחלקה הווקלית בנושא אופרה איטלקית.