ידידים

"כי מכבדי אכבד"
(שמואל א, ב', ל)

תודה לך על התעניינותך בנעשה באקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים, הגאה במסורת ארוכה של מצוינות אקדמית- אמנותית.
כ-1800 סטודנטים ותלמידים מממשים, מדי יום, את יכולותיהם בסביבה תומכת ומעודדת. הם נהנים ממגוון אפשרויות לימודיות בנושאי מוסיקה ומחול נרחבים, המשתרעים מתקופת הבארוק דרך מוסיקה קלאסית ועד לג'אז ולמוסיקה מזרחית, כמו גם לימודים והכשרה בתחומי המחול הקלאסי והמודרני.
מעורבותך ותרומתך, יסייעו לאקדמיה וכן לבית ספר התיכון ולקונסרבטוריון להעניק מלגות לסטודנטים ולתלמידים מצטיינים, מלגות לסטודנטים ולתלמידים נזקקים, לפתח את הקמפוס הייחודי בגבעת רם, כמו גם לקדם פרויקטים מיוחדים. מטרת כולנו היא להמשיך ולהכשיר את אמני המחר כמבצעים, מלחינים, רקדנים ומנצחים מן המעלה הראשונה.

למידע נוסף נא לפנות:
יונית וייס, מנהלת פיתוח משאבים
נייד: 052-3840190
yonit9@gmail.com

הזדמנויות לתרומה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים

ידידים בישראל
עפ"י סעיף 46 (א) לפקודת מס הכנסה כל תורם לאקדמיה זכאי לקבל זיכוי מס. הסכום המינימאלי המאפשר בקשה לזיכוי הוא 300 ₪. כל משלם מס בישראל זכאי לקבל החזר זה בין אם הוא שכיר, גמלאי, עצמאי או חברה.

ידידים בארה"ב
לאגודת ידידי האקדמיה בארה"ב מעמד לצרכי פטור ממס עפ"י סעיף (3)c501

ידידים באנגליה
האקדמיה רשומה כ- Charity עפ"י החוק האנגלי.