טלי קרביץ פרג

مجالات التعليم:

הויולנית הישראלית טלי קרביץ פרג היא בעלת תואר שני מ- Manhattan School of Music, שם למדה בהדרכתם של פנחס צוקרמן ופטינקה קופק. כיום נמנית עם צוות המורים באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים, במכללת לוינסקי לחינוך ובקונסרבטוריון הישראלי למוסיקה ע"ש לין ותד אריסון תל אביב.

כיהנה כמורה במחלקה המכינה ב- Manhattan School of Music, בפסטיבל Summit  בניו יורק, ובתכנית לנגנים צעירים של  NACO באוטאווה, קנדה.

זוכת פרסים ומלגות, ביניהם: מקום ראשון בתחרות לכלי קשת של "קרן חמש הערים למוסיקה ואמנויות" בניו-יורק, מקום ראשון בתחרות אגודת ג`ויס דוטקה לכלי קשת בניו-יורק, ותחרות קונצ`רטו של תזמורת המיתרים של מונטנה. כמו כן זכתה במלגות לימודים של קרן התרבות אמריקה-ישראל ובמלגות מטעם קרנות Virtu ורייצ'ל אליזבת ברטון.

כנגנית מוסיקה קאמרית הופיעה באולמות ידועים בארצות הברית, קנדה, דרום קוריאה, אירופה וישראל, ביניהם אולם קרנגי בניו יורק, ג'אז בלינקולן סנטר בניו יורק, במרכז למוסיקה ירושלים ומוזיאון תל אביב לאמנות.

הופיעה בפסטיבלים שונים לרבות הפסטיבל למוסיקה קאמרית ב- Kronberg Academy בגרמניה, פסטיבל רביניה שבשיקגו (Steans Institute), בתכנית למוסיקה קאמרית של יצחק פרלמן בניו יורק ובפסטיבל קול המוסיקה בגליל העליון.

טלי היא גם בעלת תואר MS במדעי המוח וחינוך מאוניברסיטת קולומביה שבניו יורק.