אודיציות לתכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש משפחת נזריאן לשנת הלימודים תשפ"א

12.5.2020

התכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש סוראיה ויונס נזריאן

מדי שנה מעניקה האקדמיה מלגות לימודים מלאות בתחום העשייה הקאמרית מתוך ההבנה שעשייה קאמרית איכותית היא אחד מאמצעי הלימוד היעילים והמהנים ביותר לקידום יכולותיהם של תלמידי המוסיקה המצטיינים. המלגות מחולקות לאחר בחינות מיוחדות לתכנית. הזוכים מחולקים להרכבים קאמריים שמקבלים הנחייה שבועית מאחד מהמורים הקאמריים בסגל. מדי סמסטר נקבעים מספר "ערבים קאמריים" בהם מנגנים כל ההרכבים תחת ההנחיה של ראש התכנית הויולן צבי כרמלי. ההרכבים הקאמריים מוזמנים לנגן בקונצרטים חשובים בארץ וכן בסיורי קונצרטים בחו"ל מטעם האקדמיה. בשנים האחרונות נסעו תלמידי התכנית להופעות באיטליה, גרמניה, הונגריה וקנדה.

האודיציות לתשפ"א

ההשתתפות באודיציות הינה בכפוף לתוצאות בחינות הכניסה לאקדמיה. תלמידים מוזמנים לשלוח הקלטות וידאו 'ביתיות', עם או ללא ליווי בפסנתר, לאחר שקיבלו את ההמלצה מטעם הוועדה של בחינת הכניסה, או של בחינת סוף השנה באקדמיה.

הדרישות:

פסנתר

• פרק ראשון מתןך סונטה מהתקופה הקלאסית
  • יצירה לבחירה בעלת אופי וירטואוזי

כלי קשת

כינור

• פרק ראשון מתוך סונטה עם פסנתר , או פרק ראשון מתוך הסונטות והפרטיטות לכינור סולו מאת באך

ויולה / צלו / קונטרבס

• פרק ראשון מתוך סונטה עם פסנתר,  או פרק ראשון (פרלוד) מתוך הסוויטות לצ'לו סולו מאת באך

כלי נשיפה מעץ וקרן יער

• פרק ראשון מתוך סונטה או קונצ'רטו מאחת התקופות - הבארוק ,הקלאסית או הרומנטית