אודיציות ל"תכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש סוראיה ויונס נזריאן" לשנת הלימודים תשע"ט

23.5.2018

התכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש סוראיה ויונס נזארין

מדי שנה מעניקה האקדמיה מלגות בתחום העשייה הקאמרית מתוך ההבנה שעשייה קאמרית איכותית היא אחד מאמצעי הלימוד היעילים והמהנים ביותר לקידום יכולותיהם של תלמידי המוסיקה המצטיינים. המלגות מחולקות לאחר בחינות מיוחדות לתכנית. הזוכים מחולקים להרכבים קאמריים שמקבלים הנחייה שבועית מאחד מהמורים הקאמריים בסגל. מדי סמסטר נקבעים מספר "ערבים קאמריים" בהם מנגנים כל ההרכבים תחת ההנחיה של ראש התכנית הצ'לן צבי פלסר. ההרכבים הקאמריים מוזמנים לנגן בקונצרטים חשובים בארץ וכן בסיורי קונצרטים בחו"ל מטעם האקדמיה. בשנים האחרונות נסעו תלמידי התכנית להופעות באיטליה, גרמניה, הונגריה וקנדה.

מועדי האודיציות:

יום רביעי, 23.5.2018, בשעות 10:00-20:00

יום חמישי, 24.5.2018, בשעות 10:00-20:00

מוזמנים להגיש מועמדות, נגני הכלים הבאים:

כלי קשת: כינור, ויולה, צ'לו וקונטרבס / כלי נשיפה: חליל, אבוב, קלרינט, בסון, קרן / פסנתר

המבחנים ייערכו בשני שלבים:

שלב א'

תלמידים חדשים

1. הרשמה כמועמד ללימודים באקדמיה לשנת-הלימודים הבאה. פרטים והרשמה באתרו/או רכזת ההרשמה – רונית מועלם ronit@jamd.ac.il

2. הקלטת DVD או כל מדיה דיגיטלית אחרת. על ההקלטה להכיל לפחות שתי יצירות מנוגדות באופיין, לבחירת המועמד.

את ההקלטה נא לשלוח לרכז התכנית – אשר פרל jaso@jamd.ac.il

תלמידים ותיקים

-          המלצת המורה היחידני – לתלמידי השנים א', ב', ג'. תלמידים שלקחו חלק בתכנית בשנה האחרונה רשאים להגיש מועמדות ללא המלצת המורה היחידני. את ההמלצה יש לשלוח לרכז התכנית – אשר פרל jaso@jamd.ac.il

-          תלמידי שנה ד' המבצעים רסיטל גמר – רשאים להגיש מועמדות.

-          תלמידי התואר השני – רשאים להגיש מועמדות.

שלב ב' – אודיציה בפני וועדת בוחנים

1. הרפרטואר הנדרש:

כלי קשת וכלי נשיפה: שתי יצירות – פרק מתוך סונטה עם פסנתר ויצירה נוספת (לא קונצ'רטו)

פסנתר: שתי יצירות מנוגדות באופיין (לא קונצ'רטו)

2. ראיון קבלה

על המתמודדים לדאוג לפסנתרן/נית

*במקרים מיוחדים תיבחן האפשרות לשליחת הקלטת DVD או מדיה דיגיטלית אחרת.

להרשמה לאודיציות (לאחר ההרשמה לאקדמיה) – לחצו על הקישור אודיציות קאמרית 2018-19

המועד האחרון להרשמה: 17.5.2018