אודיציות ל"תכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש סוראיה ויונס נזריאן" לשנת הלימודים תשע"ט

23.5.2018

התכנית הקאמרית למצטיינים ע"ש סוראיה ויונס נזארין

מדי שנה מעניקה האקדמיה מלגות בתחום העשייה הקאמרית מתוך ההבנה שעשייה קאמרית איכותית היא אחד מאמצעי הלימוד היעילים והמהנים ביותר לקידום יכולותיהם של תלמידי המוסיקה המצטיינים. המלגות מחולקות לאחר בחינות מיוחדות לתכנית. הזוכים מחולקים להרכבים קאמריים שמקבלים הנחייה שבועית מאחד מהמורים הקאמריים בסגל. מדי סמסטר נקבעים מספר "ערבים קאמריים" בהם מנגנים כל ההרכבים תחת ההנחיה של ראש התכנית הצ'לן צבי פלסר. ההרכבים קאמריים מוזמנים לנגן בקונצרטים חשובים בארץ וכן לנסיעות לחו"ל בהם הם מייצגים את האקדמיה. בשנה החולפת נסעו תלמידי התכנית לאיטליה, גרמניה, הונגריה, קנדה ועוד.

האודיציות יתקיימו בתאריכים הבאים:

• יום רביעי, 23.5.18- 10:00 - 20:00
  • יום חמישי, 24.5.18 - 10:00 - 20:00

מועמדים זכאים, נגני הכלים הבאים:

כלי קשת: כינור, ויולה, צ'לו וקונטרבאס / כלי נשיפה: חליל, קלרינט, אבוב, קרן ובסון / פסנתר.

המבחנים ייערכו בשני שלבים:

תלמידים רשומים

שלב א':

המלצת מורה

תלמידי שנה ד' או תואר שני שבמבצעים רסיטל זכאים לגשת.

תלמידים שלקחו חלק בתכנית בשנה האחרונה.

תלמידים חדשים:

שלב א':

הקלטת DVD או כל מדיה דיגיטלית אחרת. על ההקלטה להכיל לפחות שתי יצירות מנוגדות בבחירה חופשית.

שלב ב'

דרישות למבחן

מיתרים ונשפנים: שתי יצירות - סונטה או יצירה אחרת עם פסנתר (לא קונצ'רטו)

פסנתרנים - שתי יצירות מנוגדות (לא קונצ'רטו)

במידה ואין באפשרות התלמיד להיות נוכח באודיציה החיה יש אפשרות לשלוח הקלטה DVD או מדיה דיגיטלית אחרת.

קבלה לתכנית כפופה לראיון קצר עם ראש התכנית. במידה ונשלחת הקלטה יתקיים ראיון טלפוני או בסקייפ.

את צילום הDVD יש לשלוח עד לתאריך 16.5.2018 לאשר פרל - Jaso@jamd.ac.il.

על המתמודדים לדאוג לעצמם לליווי בפסנתר.

להרשמה לאודיציות לחצו על הקישור  -אודיציות קאמרית 2018-19

תאריך אחרון לרישום - 15.5.2018.

במידה ויש שאלות יש ליצור קשר עם אשר פרל  Jaso@jamd.ac.il , או עם מנהל התוכנית, מר צביקה פלסר, Zvicello@gmail.com