תלמידי המחלקה למוסיקה מזרחית בקונצרט מחווה לאמן העוד, הזמר והיוצר נינו ביטון

יום חמישי, 9 נובמבר 2017, 19:00
אכסדרת תיאטרון ירושלים

ניהול אמנותי, עוד חגי ביליצקי

שקמה ג'יואן חליל, חנני זית חליל נאי, שרה נביאים חצוצרה, עידן סלומון סקסופון סופרן, ניר ערמון סקסופון אלט, מיכאל רוסלר בסון, אוריין שוקרון פסנתר, ישי בן אדר קאנון, יוהנה ריטמולר כינור ערבי, עידוא קדוש גיטרה, אלירן יוסף גיטרה ושירה, נועם טביב שירה, בלקיס חלבי עוד ושירה, אוריה הרוש עוד ושירה, שיר וקסלר עוד, שרון אביבי עוד, אלעד ברסקה עוד, דרור טובול קונטרבס, אורח מיוחד: הלל אמסלם כלי הקשה

מרפרטואר המוסיקה הערבית הצפון-אפריקאית הקלסית והעממית.

נינו ביטון הוא אחד מעמודי התווך של המוסיקה האנדלוסית בארץ, ומאסטר של המוסיקה הקלסית האלג'יראית בפרט. בנוסף, נינו הוא מורה נערץ, אשר תלמידיו ממלאים את שורות התזמורות האנדלוסיות בארץ וביניהם כוכבים בינלאומיים בג'אז ומוסיקת עולם. בערב חד פעמי זה מצדיעה האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים לנינו ביטון, במחווה לפועלו ולהשפעתו הגדולה על יוצרים רבים מכל גוני הקשת המוסיקלית. האנסמבל יביא מן הרפרטואר המיוחד אותו מנחיל נינו ביטון לתלמידיו, והוא כוללסטודנטים מצטיינים ממחלקות שונות באקדמיה, נגנים מן המחלקה למוסיקה מזרחית והפקולטה לאמנויות הביצוע, תלמידי ניצוח וסטודנטים מהפקולטה למוסיקה רב תחומית.