קולות שבלב 2018 - סטודנטים מהאקדמיה מלחינים שירים ויצירות למקהלות ילדים ונוער

إضافة إلى التقويم
אולם ימק"א, ירושלים
المشاركين:

הפקה וניהול מוסיקלי: הגב' עידית קרימולובסקי-שופן, הגב׳ לילך קרקואר וד"ר עמית ויינר

• מקהלת אנקור ע"ש יהושע טוטנאור, שליד האקדמיה למוסיקה ולמחול י-ם. בניצוח: דפנה בן יוחנן.
  • מקהלת מיתר, קונסרבטוריון רחובות, בניצוחה של מיכל אוקון.
  • מקהלת הילדים והנוער צליל, מרכז קלור למוסיקה ולמחול הגליל העליון, בניצוחה של אושרה יעקב.
  • מקהלת קולות מבשרת מבית הספר למוסיקה מוסיקון - מבשרת ציון, מקהלת בית הספר הניסויי, ירושלים. שתי המקהלות בניצוחה של תמר רהב.
  • מקהלת קולות מעיין, מקהלת הנוער של זכרון יעקב בניצוחה של אלה מדינה.
  • מקהלת ענבלים הייצוגית, הקונסרבטוריון העירוני גבעתיים. בניצוח: אלה גוליבוב.
  • מקהלת לי-רון, הרצליה. בניצוח: רונית שפירא.
  • מקהלת ניצן הייצוגית, הקונסרבטוריון העירוני נתניה. בניצוח: ויטה גורביץ'.

מלחיני הפרויקט: נעמה זפרן, ארז כהן, אדם יפרח, מיכאל גוטליב, ליאב ברוך, קובי פז, דביר שדה, מרק ז'לקובסקי

שיתוף פעולה בין היחידה לקהילה ע״ש יצחק נבון של האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים, לבין ארגון "הלל" – ארגון המקהלות בישראל.

מטרות הפרויקט:
מטרת הפרויקט, המתקיים זו הפעם הרביעית אך לראשונה בצורתו הנוכחית, היא יצירת קשר ארוך טווח בין סטודנטים נבחרים להלחנה מהאקדמיות בישראל ובין מנצחים ומקהלות/אנסמבלים של ילדים ונוער על מנת לבנות מסורת של כתיבת יצירות ועיבודים על-ידי דור מלחיני העתיד של ישראל.

פרויקט "קולות שבלב" הוא יוזמה משותפת של היחידה לקהילה ע״ש יצחק נבון של האקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים והלל – ארגון המקהלות בישראל, ולו מטרה חשובה, מקודשת כמעט: יצירת רפרטואר עשיר, מגוון וקומוניקטיבי עבור מקהלות הילדים בארצנו, ויצירת קשר בין המלחינים הצעירים למבצעים הצעירים.
השנה, נבחרו שמונה מלחינים מהתואר השני לקומפוזיציה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים לעבוד עם שמונה מקהלות ילדים מרחבי הארץ. הפרויקט נתמך על ידי המועצה להשכלה גבוהה.

להזמנת כרטיסים: